Ontdek ons assortiment van brillen en merken.

Het juiste montuur met de gepaste brilglazen, daar zorgen wij voor. Kom eens langs en vergewis u van het grote aanbod aan monturen: van trendy brillen tot klassieke monturen en speelse maar stevige kinderbrillen.

Al jaren pure kwaliteit en kennis voor jou

We hechten het grootste belang aan het verzorgen van elk aspect van uw oogzorgbehoeften volgens uw individuele vereisten. Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur, technieken en onze jarenlange kennis zorgen we dat u met een gerust hart kunt zien.

Wij maken uw
bril op maat
Lenzen via
lensonline.be

Wij helpen u graag verder!

Ontdek onze collectie met tal van verschillende soorten brillen. Van leesbrillen, zonnebrillen tot sportbrillen. Kom gerust langs bij Optiek Boeykens en we geven u graag informatie over welke bril het beste bij u past en bij uw ogen.

Brilglazen

Brilglazen zijn een persoonlijk iets. In samenspraak met u bepalen we volgens uw noden en verwachtingen het glas dat het beste bij u past.

Zonnebrillen

Wij hebben een ruim aanbod van klassieke tot hippe zonnebrillen voor ieders budget in voorraad (ook mogelijk met correctieglazen).

Kinderbrillen

Een eerste kinderbril is vaak een grote stap. Wij hebben een uitgebreide keuze van trendy en speelse monturen tot echte ravotbrillen. Samen met u en uw kind gaan we op zoek naar de gepaste bril.

Sportbrillen

Voor sportbrillen met correctieglazen werken wij met een fabrikant die gespecialiseerd is in monturen voor tal van sporten o.a. zwem-en duikbrillen, fietsbrillen, motorsportbrillen, schietbrillen …

Computerbrillen

Nu we meer en meer tijd besteden achter een beeldscherm is het belangrijk dat we onze ogen beschermen tegen schadelijke stralen. Een goede computerbril met beschermende glazen is zeker een must.

Brilglazen

We bekijken samen wat de beste bril of lenzen zijn voor u dankzij onze technologie en onze kennis.

Unifocaal

Unifocale glazen bieden een antwoord voor mensen die wazig zien dichtbij of veraf. Door een sterkte in te slijpen corrigeren we als het ware de afwijking zodat er opnieuw scherp kan gezien worden.

Progressief

Progressieve glazen bieden een antwoord voor mensen die zowel dichtbij als veraf wazig zien en die bovendien geen zin hebben om constant van bril te moeten wisselen. In het gedeelte bovenaan zit een sterkte verwerkt voor ver, in het gedeelte onderaan zit een sterkte verwerkt voor dicht. Op die manier neemt de sterkte van boven naar beneden geleidelijk aan toe. Door constante R&D (research & development) worden bij onze glasleverancier grote vooruitgangen geboekt op het vlak van ontwikkeling van high-performance, progressieve glasdesigns.

Bifocaal

Een bifocaal glas is een meer verouderde oplossing om ver zien en nabij zien te combineren. Onderaan in het glas zit een klein afgelijnd gedeelte verwerkt, je kan het vergelijken met een 'maantje' die op z'n bolle kant ligt. Dit gedeelte wordt gebruikt om te lezen.

Beeldscherm

Mensen zouden zich weleens kunnen afvragen waarom ze speciaal zouden moeten kiezen voor computerglazen en niet voor gewone unifocale of progressieve glazen. De voordelen van computerglazen zitten voornamelijk verwerkt in het 'design' of het gezichtsveld van de glazen. De wazige gedeeltes zijn er zo op aangepast dat deze niet in ons computerbeeld vallen.

Sport & fashion

Over het algemeen vertonen sportglazen een sterke kromming of gebogenheid met als doel de ogen te beschermen tegen omgevingsinvloeden. De kromming van het middelste deel van het glas varieert volgens de breedte van het hoofd. De glazen voor sportbrillen zijn uiterst licht, robuust en garanderen de beste optische kwaliteit, ondanks hun sterke kromming. Ook designbrillen vertonen vaak een sterke kromming in het montuur.

Bij deze glazen kan er gekozen worden voor verschillende indexen, materialen, coatings. Bovendien kunnen er verschillende toepassingen aan toegevoegd worden: kleur, verkleurend, gepolariseerd.

Heeft u vragen over onze brilglazen?

Indien u nog vragen heeft omtrent de keuze van de juiste brilglazen helpen wij u graag verder.

We hebben een brede selectie stijlvolle designermerken:

Malt
Liu Jo
Glossi
Pertegaz
Hip
Bolon
Tartine et Chocolat
Kosby
Armand Basi
Lacoste
Salvatore Ferragamo
iGreen
Nine
José Alvarez
Vanni
Exquisit Elite
Tavat
Rodenstock
Youpi!
Marchema
Alain Mikli
Albert I’mStein
Lightec Morel
Renaissance
Snob Milano
Longchamp
Bellinger
Einstoffen
Parasite
Silhouette
Calvin Klein
Jaguar
Kinto
Victoria Beckham
Noego
Skaga
Carven
Lafont
Blackfin